A MAFC-hoz igazoló hátvéd szerint nem sokat gondolkodott a fővárosiak ajánlatán.

Szakosztály hírei: 

Az albakosar.hu-n búcsúzott az Alba Fehérvártól a MAFC-hoz igazoló Tóth Péter.

- Nagyon szép éveket töltöttem Fehérváron, mindenkinek köszönöm, aki segített és támogatott. Szeretettel gondolok a játékostársakra, az edzőkre, akik egyengették a karrierem és természetesen a szurkolókra. Fehérvár az életem fontos része, az is marad. Ugyanis ez az otthonom, itt élek a családommal. A csapatnak mindig szurkolni fogok, remélem, jövőre az együttes úgy szerepel, olyan pozícióban végez a tabellán, amely méltó a múltjához - mondta.

Tóth Péter hozzátette, nem sokat gondolkodott a MAFC ajánlatán. Az NB I/B-ben érdekelt gárda ugyanis egyértelmű célként fogalmazta meg a feljutást.

- Profi körülmények között dolgozik a csapat, adottak a feltételek ahhoz, hogy egy év múlva a legjobbak mezőnyében szerepeljünk. Tavaly nyáron is kerestek, akkor nemet mondtam nekik, Kaposvárról Fehérvárra tértem vissza. Az albás időszakból természetesen a 2017-es szezonra emlékszem legszívesebben, a kupagyőzelemre és a bajnoki aranyra. A februári, győri, kupadöntőben a Szolnok ellen pályára léptem, nem is ment rosszul a játék, azonban nem sokkal később, márciusban, Szolnokon bajnoki meccset elszakadt a térdszalagom, hosszú kihagyás következett. A júniusi, Falco elleni fináléban nem szerepelhettem. Ezzel együtt is nagyon sikeres volt a 2016-17-es szezonunk. Persze, nem csak erre gondolok örömmel, azokra az idényekre is, amikor nem nyertünk trófeát.

 

Forrás: http://kezdo5.hu/magyar-ferfi/interjuk-toth-peter-elbucsuzott-az-albatol-38290?fbclid=IwAR1eRj-xYLKHMfsijl0vpg3QPK96NMMH_5XRY8eDVKCW8XjvZrsaNZwl7to (Gobodics Tamás )