A MAFC Ökölvívó Szakosztálya március 16-tól nem tartja meg edzéseit a Central Gym-ben!!

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ! FONTOS, OLVASSÁTOK EL!

Biztosak vagyunk abban, hogy figyelemmel kíséritek a COVID-19 vírus terjedésével kapcsolatos híreket, és bizonyára Ti is tudjátok, hogy már a belföldi vonatkozásai is egyre súlyosabbá kezdenek válni.

Minden bizonnyal Ti többnyire nem tartoztok a veszélyeztetett korosztályba, valószínűleg komolyabb tüneteket nem is produkálnátok abban az esetben, ha Ti is megfertőződnétek ezzel a típusú vírussal, de abban is biztosak vagyunk, hogy a környezetetekben, szeretteitek körében igenis lehetnek veszélyeztetett személyek, akár nem csak a korukból adódóan (asztmás, autoimmun, egyéb súlyosabb betegségben szenvedő emberek). Emberi életek múlhatnak azon, hogyan cselekszünk a továbbiakban. Ezért fontos, hogy minél felelősségteljesebben cselekedjünk! Azt is kifejezetten figyelembe kell vennünk, hogy az ökölvívás során elkerülhetetlen a közvetlen érintkezés egymással; ismerve a vírus terjedésének lehetőségeit ez kiemelkedően nagy veszélyt jelent ebben a helyzetben.

Ugyanakkor Szakosztályunk már több versenyzővel/versenyzőjelölttel bír, akiknek remélhetőleg sikerül élsportolóvá válni, számukra az edzésmunka nem állhat le, csupán az adott körülményekhez kell alkalmazkodniuk, várva a "zöld jelzésre". Ezt mérlegelve és ennek tükrében kell felelősségteljes döntést hoznunk.

MAFC Ökölvívó Szakosztálya a mai nappal úgy döntött, hogy március 16. napjától (azaz holnaptól) a veszélyhelyzet fennállásáig nem tartja meg edzéseit a CENTRAL GYM-ben, ehelyett külterületen folytatjuk a munkát, ZÁRTKÖRŰ edzések keretein belül, limitált létszámban. Erre való tekintettel a Szakosztály felfüggeszti a további sportolók toborzását. Reméljük, ezzel a lépéssel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a jelenlegi helyzeten hamarabb túllendüljön az ország.

Nagyon reméljük, hogy mihamarabb vissza tudunk térni az edzések eredeti helyszínére és tovább tudjuk folytatni a toborzást is.

Addig is vigyázzatok egymásra és magatokra!

MAFC Ökölvívó Szakosztály
Rosta Roland Dávid