A 2020/2021-es bajnoki szezonban is Nagy Péter irányítja felnőtt csapatunkat!

Szakosztály hírei: 

A 2020/2021-es bajnoki szezonban is Nagy Péter irányítja felnőtt csapatunkat!Bár a bajnokság igazán lényeges szakasza még előttünk van, de egyesületünk vezetése szeretné, minél hamarabb felépíteni a következő szezon csapatát. Első lépésként sikerült megállapodni edzői pályafutását tavaly nálunk kezdő Nagy Péter „Pepével”.A zökkenőmentesnek egyáltalán nem nevezhető szezon első felét követően, úgy gondoljuk, hogy a csapat jó úton jár és, mivel a felek kölcsönösen meg vannak elégedve egymással, így rövid idő alatt sikerült megegyeznünk Pepével a 2020/2021-es szezonról. (nyilatkozta klubunk vezetése)
---------------------------------------------------------------------------
// Kértük Pepét röviden foglalja össze tapasztalatait:
Mi motivált abban, hogy a továbbiakban is a csapat edzője maradj? //

"Múlt héten ültünk le a MAFC vezetőségével a következő évvel kapcsolatban és elmondták, hogy meg vannak elégedve az eddig látottakkal és hosszú távon gondolkoznak a bennem. Céljuk, hogy minél hamarabb kialakuljon a csapat magja és, hogy döntés szülessen arról, hogy milyen irányt szeretnénk venni már az előttünk álló szezonnal kapcsolatban. Ehhez persze elsődlegesen tudniuk kellett az edző személyét. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, mindig támogattak, számíthattam rájuk és ott voltak, ha segítség kellett. Ráadásul, ők is meg voltak velem elégedve, ezért számomra nem volt kérdés, hogy még egy évet hosszabbítsak."

// Te hogyan értékeled a csapat eddigi teljesítményét? Mik azok a dolgok, amikben sokat fejlődtetek, mik voltak a hibák, illetve szerinted min kell majd javítanotok a következő évben? //

"Mivel még benne vagyunk bőven a bajnokságban és a hétvégén lesz egy nagyon fontos mérkőzésünk, amit, ha sikerül megnyernünk akkor nagyon-nagyon közel kerülünk ahhoz, hogy elérjük az elsődleges célunkat, hogy bekerüljünk a legjobb négy közé. A bajnokságunk eddig felemásra sikeredett. Voltak játékosok, akiktől meg kellett válnunk. Az év eleje például egy nagyon komoly sérüléssel kezdődött, ahol elveszítettük egyik meghatározónak szánt külföldi játékosunkat. Viszont az gondolom, hogy erre a mostani periódusra, ami most nekünk a legfontosabb, sikerült összeállnunk. Azt az irányt vette a csapat és a játékunk képe is, amit én már az elejétől fogva szeretnék látni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nincsen nagyon sok olyan dolog, amibe fejlődni szeretnénk, vagy fejlődni lehetne. Azonban az egyre profibb játék irányába már év elejétől fogva elmozdult a csapat, gondolok itt például arra, hogy: a játékosok tudatosan készülnek a mérkőzésekre, gondolkodnak a röplabdáról és el is akarnak érni valamit a röplabda által. Azt látom, hogy az előző évekhez képes ebben abszolút sikerült előre lépni, ami most már a játékon is meg-meg látszik. Természetesen ezt állandósítani kell, és még fejlődhetünk is bőven, de úgy gondolom jó irányba indult el a csapat."